Πάνε να βγάλουν «λάδι» τον Γρατσάνη

Πάνε να βγάλουν «λάδι» τον Γρατσάνη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

labropoulos-barbosa-gratsanis-aravidis-zoric-λαμπροπουλος-μπαρμποσα-γρατσανης-αραβιδης-ζοριτςΟι ανησυχίες επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο Γρατσάνης, από τον περίφημο σύνδεσμο Τρικάλων του Μπουζιώτη, είχε ειδική αποστολή στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιγιάλειο. Ο στόχος του ήταν να δημιουργήσει πρόβλημα στην Ενωση, να τη ρίξει στη μιζέρια και την εσωστρέφεια, πλήττοντας το πρεστίζ της από την πρεμιέρα κιόλας του πρωταθλήματος. Εστω και αν έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, ο Γρατσάνης δεν τα κατάφερε. Το τρομερό πάντως είναι πως πάνε να τον βγάλουν…λάδι στη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, Γρηγόρη Πάνου από την Αιτωλοακαρνανία, δεν παραπέμπει τον Γρατσάνη. Δηλαδή, ο παρατηρητής θεωρεί πως όλα στο Αίγιο ήταν καλώς καμωμένα. Πως ορθώς ο διαιτητής επέτρεψε να παιχτεί κατς αντί για ποδόσφαιρο, πως σωστά απέβαλε παίκτη από την ΑΕΚ και όχι από τον Παναγιάλειο, πως δεν υπήρξε ζήτημα με την υπόδειξη οφσάιντ ενώ ο παίκτης καλύπτεται τρία μέτρα.

Η προσπάθεια συγκάλυψης του Γρατσάνη θα φανερώσει πως το σύστημα έχει απλώσει πολύ γερά τα πλοκάμια του και απαιτείται δουλειά σε βάθος για να ξεριζωθούν από την ΑΕΚ. Γιατί εάν από την πρεμιέρα εμφανίζεται τέτοια προσπάθεια καταστρατήγησης των κανονισμών και αλλοίωσης αποτελέσματος, προκαλεί τρόμο η σκέψη τι θα ακολουθήσει. Ειδικά, εάν αποκτήσει ασυλία και δεν τιμωρηθεί.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X