Το χρυσό…βατόμουρο στον Κάιλς

raitΕίναι περιττό να αναφέρει κανείς τον προβληματισμό που υπάρχει στην ΑΕΚ από την ήττα της ομάδας στην Αμαλίαδα. Είναι άξιο λόγου όμως να γίνει μια επιμέρους αναφορά στην απόδοση των Αμερικανών της Ένωσης που παιχνίδι με παιχνίδι προβληματίζουν αντί να γίνονται πιο ουσιαστικοί. Γνώμονας όλων βέβαια είναι τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα η ομάδα, με πρώτο το αυτό με τον Κολοσσό.

Ο Κάιλς έβαλε επτά πόντους και πήρε τέσσερα ριμπάουντ σε 24’ συμμετοχής. Ο Ράιτ πέτυχε δέκα πόντους και πήρε δύο ριμπάουντ σε ένα ικανοποιητικό ντεμπούτο, σε 24’ συμμετοχής επίσης. Ο Ουίλιαμσον με τέσσερις πόντους και δύο ριμπάουντ σε 10’ συμμετοχής, έμεινε στα …ρηχά.

Στο δεύτερο παιχνίδι με το Ρέθυμνο ο Κάιλς πέτυχε 16 πόντους και μάζεψε επτά ριμπάουντ σε 28’ λεπτά συμμετοχής πραγματοποιώντας το καλύτερο παιχνίδι του με την ΑΕΚ και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Ράιτ έμεινε στα ίδια με το πρώτο παιχνίδι βάζοντας δέκα πόντους και έχοντας δύο ριμπάουντ. Καμία βελτίωση για τον Ουίλιαμσον που έμεινε στους δύο πόντους όσα ήταν και τα ριμπάουντ.

Στο τρίτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη και πάλι για το κύπελλο, ο Ράιτ τραυματίστηκε και δεν είχε χρόνο συμμετοχής σε αντίθεση με τους Κάιλς και Ουίλιαμσον που αγωνίστηκαν κανονικά και πέτυχαν αμφότεροι από τρείς πόντους. Στη Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε για πρώτη φορά και ο Γκούντριτζ που μόλις με δύο προπονήσεις δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι είναι γνωστό ότι όλοι οι Αμερικανοί μαζί  (επέστεψε και ο Ράιτ) της ΑΕΚ πέτυχαν μόλις οκτώ πόντους! Ο Κάιλς πέτυχε έναν, ο Ράιτ πέντε και ο Ουίλιαμσον δύο. Ο Γκούντριτζ για ένα ακόμα παιχνίδι δεν φάνηκε. Ο Ουίλιαμσον έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Ζιάγκο που του έχει δώσει πολλές ευκαιρίες χωρίς να βρίσκει τον καλό του εαυτό.

Ο Γκούντριτζ σίγουρα θα πάρει και άλλες ευκαιρίες, όπως και οι Ράιτ και Κάιλς. Οι τελευταίοι φαίνεται να έχουν αποπροσανατολιστεί και δεν δίνουν λύσεις στο παρκέ ειδικά όταν η μπάλα «καίει» και πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ΑΕΚ έχει μια σειρά από πολύ δύσκολα ματς μπροστά της και δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει να βρουν τα πατήματά τους οι Αμερικανοί. Αυτό που μένει να δούμε είναι πως θα χειριστεί το όλο θέμα ο κόουτς της «Βασίλισσας».

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X