Σκέψεις του Ρανιέρι να βάλει ξανά βασικό τον Μάνταλο στον "τελικό" της Εθνικής

«Κόπηκε» από την εθνική ο Χριστοδουλόπουλος, αναζητεί αντικαταστάτη ο Ρανιέρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ranieri_mantalosΟ Πέτρος Μάνταλος συνεχίζει να προπονείται με την Εθνική ομάδα και όπως όλοι οι διεθνείς έτσι κι αυτός περιμένει την τελική απόφαση του Κλαούντιο Ρανιέρι για την ενδεκάδα που θα βρεθεί στην πρώτη σέντρα του αποψινού “τελικού” κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία. Ο μέσος της ΑΕΚ εξακολουθεί να δείχνει στις προπονήσεις ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, με αποτέλεσμα να έχει βάλει σε σκέψεις τον ομοσπονδιακό τεχνικό για το αν θα πρέπει να τον επαναφέρει ή όχι στη βασικό σχήμα.

Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας ο Ιταλός τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τους πρώτους έντεκα που προτίθεται να επιλέξει απόψε το βράδυ στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες, χωρίς όμως να μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την πρόθεση που έχει. Το γεγονός πάντως και μόνο ότι κατά τη διάρκεια του οικογενειακού “διπλού” έβαλε τον Μάνταλο με την ομάδα που υπήρχαν περισσότεροι …πιθανοί βασικοί παίκτες, “προδίδει” ότι έχει και πάλι στα πλάνα του τον “άσο” της Ένωσης.

Η αγωνία μάλιστα για το αν θα επιλεγεί ή όχι ο Πέτρος Μάνταλος στην ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση, αναμένεται να διατηρηθεί μέχρι και λίγες ώρες πριν το παιχνίδι όταν και θα ανακοινωθεί η ενδεκάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X