Αραβίδης: «Θα επιστρέψει η ΑΕΚ και ας θέλουν το αντίθετο, δεν θα τους περάσει»

ΦΩΤΟ από το Παναιγιάλειος-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÁÍÁÉÃÉÁËÅÉÏÓ - ÁÅÊ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Για όσα έγιναν χθες στο Αίγιο και το σκληρό παιχνίδι (έως και αντιαθλητικό) του Παναιγιάλειου μίλησε απόψε ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο μοναδικός σκόρερ της νίκης της ΑΕΚ έδωσε συνέντευξη στο Action 24 μιλώντας για ότι έγινε χθες στο Αίγιο τονίζοντας «Προετοιμαζόμαστε τρεις μήνες τώρα για να παίξουμε σε μια άγνωστη κατηγορία για τους περισσότερους. Εμείς ευθυνόμαστε για το αποτέλεσμα που κερδίσαμε. Παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε. Δεν μας πείραξε το σκληρό παιχνίδι, αλλά το αντιαθλητικό. Φυσικά και έχουμε αποδεχτεί τι συμβαίνει. Τα συζητήσαμε και μετά το ματς. Συμβαίνει και με την ανοχή του διαιτητή αυτό. Υπάρχει σκληρό και δυνατό παιχνίδι, αλλά ο διαιτητής πρέπει να κρατά τις αποστάσεις. Δεν μπορεί να είναι ανεξέλεγκτα. Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε πολλές αποβολές. Υπήρχαν καθυστερήσεις, δεν μας άφηναν να παίξουμε. Παραπονεθήκαμε για σκληρό παιχνίδι που δεν τιμωρήθηκε. Όχι επειδή υπήρχε σκληρό παιχνίδι», ενώ συνέχιζε αναφέροντας «Εμείς σίγουρα παίζουμε για τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς. Κάναμε χρονικά μεγάλη προετοιμασία. Παλεύουμε για να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που αξίζει. Θα το καταφέρουμε και ας θέλουν το αντίθετο. Δεν θα τους περάσει. Δεν έχει ανάγκη η ΑΕΚ κανένα διαιτητή».

Αναφορικά με το ρόστερ της ΑΕΚ ο Αραβίδης είπε «Είμαι σίγουρος με αυτό το ρόστερ θα ήμασταν άνετα στην Α’ εθνική. Εδώ στην Β’ εθνική δεν θα μας χαριστεί κανένας. Για αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα», ενώ για την αποβολή του είπε «Είμαι φανερά απογοητευμένος για την αποβολή. Ένιωσα αδικημένος και εγώ και η ΑΕΚ. Δεν άξιζα την αποβολή. Δεν έχω αποβληθεί ποτέ, δεν παίζω ποτέ σκληρά, δεν χάνω την ψυχραιμία μου. Δεν με αντιπροσωπεύει. Δεν έκανα καθυστερήσεις μετά. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν έχει ανάγκη από τέτοια, ούτε από εύνοιες. Έτσι θα συνεχίσει να κάνει η ΑΕΚ πάντα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ρόλο του στην επίθεση της ΑΕΚ ο έμπειρος φορ για να σχολιάσει «Είναι γνώριμος ρόλος όπως παίζει έτσι στην επίθεση. Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Ο προπονητής μου έχει επιλέξει να παίζω στην κορυφή. Πιστεύει ότι ταιριάζω. Είμαι διαφορετικός φορ από ότι έχουν συνηθίσει. Είμαι κινητικός, γυρνάω, ζητάω μπάλα. Αν θυσιάζομαι για το καλό της ΑΕΚ, είναι χαρά μου. Εγώ θέλω να κερδίζει η ΑΕΚ και να επιστρέψει».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X