Από... Τετάρτη πάλι ο Μάνταλος στην ΑΕΚ

Από... Τετάρτη πάλι ο Μάνταλος στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÌÁÍÔÁËÏÓ  ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ  (ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ EURO 2016)Η εθνική ομάδα προπονήθηκε σήμερα στον Άγιο Κοσμά ενόψει του κρίσιμου αυριανού αγώνα με την Βόρειο Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει στην διάθεση του και τον Πέτρο Μάνταλο, τον οποίο παράλληλα περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες και ο Τραϊανός Δέλλας.

Η χθεσινή λειτουργία της ΑΕΚ στον άξονα ήταν προβληματική, η μπάλα δεν κυκλοφόρησε για να δώσει… ανάσες στην ομάδα και έτσι ο τεχνικός της Ένωσης περιμένει την επιστροφή του ηγέτη της ομάδας.

Ο Μάνταλος από Τετάρτη θα είναι ξανά στην διάθεση του Δέλλα, ο οποίος θα αρχίσει να δουλεύει πιο εντατικά παρουσία του το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Ένα ματς δυνατό, απέναντι σε έναν εκ των ανταγωνιστών της Ένωσης στο Νότιο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X