"Δείξαμε ότι έχουμε καρδιά" (VIDEO)

"Δείξαμε ότι έχουμε καρδιά" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kolovetsiosΟ Δημήτρης Κολοβέτσιος αποκλειστικά στην κάμερα του enwsi.gr! Λίγο μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της ΑΕΚ στο Αίγιο, ο αμυντικός του δικεφάλου μίλησε για το πρώτο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα, για το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και για το πως περιμένουν πλέον όλους τους επόμενους αντιπάλους.

“Όλα τα παιδιά ξέραμε ότι ήταν μια πολύ δύσκολη έδρα, αλλά από εκεί και πέρα ανταποκριθήκαμε πλήρως στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ξέρουμε όμως ότι όλα τα ματς θα είναι έτσι και γι’ αυτό συνεχίζουμε. Όλοι συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έτσι όμως περιμένουμε να είναι όλα τα παιχνίδια. Ανταποκριθήκαμε και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι”, τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχεία που έβγαλε η ΑΕΚ στο παιχνίδι της.

“Δείξαμε ότι έχουμε καρδιά. Δείξαμε ότι είχαμε πολύ πάθος μέσα στο παιχνίδι κι αυτά είναι τα στοιχεία που θα απαιτήσει κι ο κόσμος να δει από εμάς. Πιστεύω ότι τα έχουμε ως ομάδα και θα τα βγάζουμε μέσα στο γήπεδο κάθε αγωνιστική”.

[youtube id=”ActSitJ6MNQ” width=”600″ height=”350″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X