Ζιάγκος: "Προσπαθούμε με αυτοσχεδιασμούς και αλχημείες"

ΦΩΤΟ από το Κόροιβος Αμαλιάδας-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÊÏÑÏÉÂÏÓ - ÁÅÊ KORIVOS - AEK (BASKET LEAGUE 2014-2015)Στα χαμένα τρίποντα και στις χαμένες βολές που έχασε σε κρίσιμα σημεία η ΑΕΚ στάθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ενώ είπε πως η ομάδα θέλει ακόμα χρόνο και συνέστησε υπομονή χωρίς να βιάζεται κανείς να τη κρίνει. Τέλος τόνισε ότι ακόμα γίνονται αλχημείες και αυτοσχεδιασμοί προσπαθώντας να κερδίσει τον χρόνο, ενώ αναφέρθηκε και στα πέντε διαφορετικά γήπεδα που η ΑΕΚ έχει κάνει προπόνηση.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και σε εμάς μετά από τρία χρόνια απουσίας. Προσπαθούμε  να νικήσουμε το χρόνο. Προσπαθούμε με αυτοσχεδιασμούς και αλχημείες. Οι τέσσερις προπονητικές εβδομάδες χαρακτηρίστηκαν από το γεγονός ότι χρησιμοποιήσαμε πέντε διαφορετικά γήπεδα. Μην βιαζόμαστε να κρίνουμε, να βάλουμε τη γλώσσα στο μυαλό μας. Σε ό, τι αφορά το πού κρίθηκε το ματς, ένα άστοχο σφύριγμα για εμάς μας επηρέασε εγκεφαλικά. Δεν λέω ότι έκρινε το ματς, αλλά μας επηρέασε, όπως μας επηρέασαν οι χαμένες βολές και τα χαμένα τρίποντα».

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X