Αραβίδης: «Δεν θα μας τρομοκρατήσουν έτσι…»

Αραβίδης: «Δεν θα μας τρομοκρατήσουν έτσι…»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÁÍÁÉÃÉÁËÅÉÏÓ - ÁÅÊ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

Εμφανώς εκνευρισμένος από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Χρήστος Αραβίδης μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στα ΜΜΕ για όσα έγιναν στο παιχνίδι.

«Έχουμε πει επανειλημμένα ότι θα μας αντιμετωπίζουν έτσι οι αντίπαλοι. Είναι κάτι όμως που δεν μας φοβίζει. Αυτή η ομάδα έχει φτιαχτεί για πολύ ψηλά. Θέλω να πω ότι όποιος έχει την διάθεση να μας δημιουργήσει τέτοιους ήδη θέματα, δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσει. Εμείς ξέραμε ότι θα έπαιζαν σκληρά οι αντίπαλοι, αλλά όπως είδατε όλοι κέρδισε ο καλύτερος» είπε ο φορ της ΑΕΚ και εν συνεχεία για την διαιτησία σχολίασε «Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω, αλλά σήμερα το δικαιούμαι μετά την αδικία που δέχθηκα. Δεν έχω πάρει ποτέ κόκκινη κάρτα στην καριέρα μου και αυτό έγινε σήμερα».

Τέλος για το γκολ ο Αραβίδης είπε «Δεν έχω να δώσω απαντήσεις σε κανέναν. Έχω έρθει στην ΑΕΚ για να την βοηθήσω. Χαίρομαι που πέτυχα το γκολ και χαίρομαι να συμβεί και στην συνέχεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X