Επιστροφή στην Α1 με νίκη στην Αμαλιάδα θέλει η ΑΕΚ (17:00, LIVE enwsi.gr)

Θηρίο η "Βασίλισσα" στο Αλεξάνδρειο, πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά αποκλείστηκε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papantwniou1Οι θεωρίες και τα λόγια τελείωσαν. Ηρθε η ώρα για το πρώτο τζάμπολ στην Α1. Ηρθε η ώρα για την επιστροφή της ΑΕΚ στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Εκεί που ανήκει. Σήμερα στις 17:00 (LIVE enwsi.gr, Novasports2) η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, εκεί όπου πέρυσι έχασε δύο φορές για την Α2 και το Κύπελλο.

Ο… κακός δαίμονας Κόροιβος παίζει για πρώτη φορά στην Α1 και στην ΑΕΚ δεν έχουν διάθεση να του χαριστούν ξανά. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος κόντρα σε πολλά προβλήματα, απουσίες και τραυματισμούς δούλεψε όλο το προηγούμενο διάστημα και παρουσίασε μια ομάδα που κάνει αυτό που θέλει ο κόσμος της. Κερδίζει, παίζει καλό μπάσκετ, θυμίζει κάτι… λίγο από τα παλιά. Για αυτό και ο Ζιάγκος μνημονεύεται συνέχεια από τους οπαδούς, αφού πάντα κόντρα σε όλους και όλα παρουσιάζει το καλύτερο δυνατό.

Σήμερα στην Αμαλιάδα η ΑΕΚ διεκδικεί το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα σε μια δυάδα αγώνων που απαιτούν νίκες. Σήμερα με Κόροιβο, εν συνεχεία με τον Πανιώνιο εντός και μετά ακολουθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Ο Ζιάγκος δεν έχει στην διάθεση του τον Τσιάκο (Σαρικόπουλος και Γούντριτζ κάτω από το καλάθι στο «5») και τον Νίκολιτς, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Ράιτ για να δώσει βοήθειες στον Παπαντωνίου στον «άσο», ενώ θα ντεμπουτάρει και ο Μιλόσεβιτς. Ευχή στην ΑΕΚ ο Σάκοτα να θυμηθεί πάλι τον καλό του εαυτό, διότι στο Αλεξάνδρειο δεν βοήθησε τον δικέφαλο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X