Μετά από 3,5 χρόνια ξαναπαίζει στην Α1 η ΑΕΚ κόντρα στον κακό δαίμονα της στην Αμαλιάδα

Η Βασίλισσα είναι (πάλι) εδώ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aekbasket20 Απριλίου 2011, το τελευταίο ματς στην Α1 στο κλειστό των Λιοσίων. 12 Οκτωβρίου 2014, το επόμενο ματς στην ΑΕΚ στο κλειστό της Αμαλιάδας. Οι τρεις δύσκολες σεζόν με τη «Βασίλισσα» εκτός Α1 πέρασαν και η ΑΕΚ είναι ξανά εκεί που ανήκει. Στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, να έχει τον δικό της σημαίνοντα ρόλο στο άθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» σήμερα επιστρέφουν στην Α1 και έχοντας δημιουργήσει προσδοκίες από την τριάδα αγώνων στο Κύπελλο, ο στόχος είναι το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για το ιδανικό ξεκίνημα. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος ξέρει τις αδυναμίες της ομάδας του που έχουν να κάνουν κυρίως με την μη άμεση προσαρμογή των ξένων (Κάιλς, Ράιτ, Ουίλιαμσον, Γκούντριτζ) στα «θέλω» του και την φιλοσοφία του, καθώς και την καθυστερημένη μεταγραφή του Μιλόσεβιτς που μετρά μόλις λίγες προπονήσεις. Ξέρει όμως και τα θετικά και εκεί θέλει να στηριχθεί για να διεκδικήσει τη νίκη στην Ηλεία.

Πάντως, ο Κόροιβος Αμαλιάδας είναι ο κακός δαίμονας της ΑΕΚ. Πέρυσι σε μια χρονιά που η ΑΕΚ του Ζιάγκου ανέβηκε… τρένο η ομάδα της Ηλείας κέρδισε τρεις φορές την Ένωση για την Α2 και το Κύπελλο. Και σήμερα ήρθε η ώρα να… ξορκίσουν τον κακό δαίμονα στην ΑΕΚ και να αρχίσουν όπως πρέπει. Με νίκη δηλαδή.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X