Μαρκόπουλος: "Δύσκολος δρόμος η ΑΕΚ αλλά θα τον διαβούμε"

Μαρκόπουλος: "Δύσκολος δρόμος η ΑΕΚ αλλά θα τον διαβούμε"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

markopoulosxaris-650Έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Α1 είναι άπαντες στον Κόροιβο Αμαλιάδας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Χάρης Μαρκόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Κόροιβου τόνισε: “Πάντοτε κάτι δίνεις για κάτι που παίρνεις. Και εμείς είμαστε αποφασισμένοι αρχής γενομένης από αύριο να δώσουμε τα πάντα. Αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο από ετικέτες, θα δεις ότι μπορείς να περάσεις καλά οπουδήποτε. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος, εμείς στο παρκέ περνάμε καλά και αισθανόμαστε όμορφα και έτσι θα είμαστε μέχρι το τέλος. Η προσπάθεια μας πέρα από τη νίκη σε κάθε ματς, θα είναι να κάνουμε και το κόσμο μας να περνάει καλά και να αισθάνεται όμορφα με την ομάδα μας. Η διαδρομή ξεκινά αύριο με την ΑΕΚ. Τι πιστεύουμε η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τα παιδιά; Ό,τι κι αν είναι ο δρόμος δύσκολος, που είναι δύσκολος, εμείς θα τον διαβούμε.”

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X