"Δεν βλέπω την ώρα για το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ"

"Δεν βλέπω την ώρα για το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

garretΠρεμιέρα απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας κάνει αύριο το απόγευμα η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Basket League OΠΑΠ, με τον Ντάριους Γκάρετ να ανυπομονεί για το πρώτο τζάμπολ απέναντι στην ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Ο Αμερικανός της ομάδας της Αμαλιάδας μιλώντας στο επίσημο σάιτ του Κόροιβου δήλωσε: “Δεν βλέπω την ώρα γι΄ αυτόν τον μεγάλο αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το ντέρμπι της πρεμιέρας με αντίπαλο την ΑΕΚ και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος μας είναι φανταστικός. Μας βοήθησε πάρα πολύ στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και περιμένουμε ακόμη περισσότερους την Κυριακή για να μας ωθήσουν στο θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε καλή λειτουργία στην άμυνα, κυκλοφορούμε σωστά τη μπάλα στην επίθεση και έχουμε πολυφωνία στο σκοράρισμα. Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και είναι βέβαιο πως θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι”.

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X