Επιβλητική νίκη για την Κ20 υπό το βλέμμα του "Τίγρη"

Σεφτέ για Βλαχομήτρο - Κυριαζή στην Κ20 του Μανωλά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek k20Νέα επιβλητική νίκη με 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης πέτυχε σήμερα η Κ20 της ΑΕΚ σε φιλικό στα Σπάτα, με τους παίκτες του Στέλιου Μανωλά να παρουσιάζουν θετικά δείγματα γραφής, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι “κιτρινόμαυροι” πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας υπό το βλέμμα του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος παρακολούθησε το ματς μαζί με τους  Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς.

Το ημίχρονο βρήκε την ΑΕΚ να προηγείται με 2-0 επί του Αστέρα και τα γκολ για την ομάδα του Δικεφάλου πέτυχαν οι Τσέλιος και Τζάθας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Στέλιου Μανωλά συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς πετυχαίνοντας ακόμα δύο τέρματα με την υπογραφή του Βλαχομήτρου και του Κοντοέ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 , σκορ που ανεβάζει την ψυχολογία των πιτσιρικάδων της Ένωσης ενόψει της πρεμιέρας.

ZHNOBIA ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X