Κρίσιμη συνάντηση ΑΕΚ - Ιωνικού Ν.Φ., στέλνουν έγγραφο στη ΔΕΑΒ

Πρεμιέρα εντός έδρας για την ΑΕΚ με ΑΟ Θήρας στην Α1 βόλεϊ Γυναικών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley aek gynaikesΠολύ σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα αναφορικά με την χρήση του κλειστού του Ιωνικού Ν.Φ. από το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Κατσαδήμα και τον προπονητή της ομάδας Μανώλη Ρουμελιώτη, είχαν συνάντηση με την διοίκηση του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.
Εκεί μετά από αρκετές συζητήσεις (και διαφωνίες…) αποφασίστηκε τελικά από τον Ιωνικό Ν.Φ. να σταλεί έγγραφο στην ΔΕΑΒ που να ζητά αν συναινεί να χρησιμοποιείται το κλειστό από την Ένωση.

Εν συνεχεία αν απαντήσει θετικά η ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας), θα γίνει νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο σωματείο της Νέας Φιλαδέλφειας για να απαντήσουν αν θα παραχωρήσουν το γήπεδο και στην ΑΕΚ. Στο πρώτο Δ.Σ. πάντως ο Ιωνικός Ν.Φ. είχε απαντήσει αρνητικά.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X