Απαγορευτικό στον κόσμο της ΑΕΚ και στο Κιλκίς!

Απαγορευτικό στον κόσμο της ΑΕΚ και στο Κιλκίς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos-handball-κοσμος-χαντμπολΑπαγόρευση μετακινήσεων στο Αίγιο για το ποδόσφαιρο. απαγόρευση μετακινήσεων στην Αμαλιάδα για το μπάσκετ. Και τώρα, απαγόρευση μετακινήσεων και στο Κιλκίς για το χάντμπολ. Μόνο που εκεί προχώρησαν και ένα βήμα παραπάνω και αποφάσισαν να απαγορεύσουν ακόμα και τη διάθεση εισιτηρίων σε μεμονωμένους φίλους της ΑΕΚ που θα έφταναν στην μακεδονική πόλη για να δουν το ματς της ομάδας χάντμπολ.

Με έγγραφο της, η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς εισηγείται την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της ΑΕΚ στο ΔΑΚ Κιλκίς κατά την διεξαγωγή του αγώνα της Α1 ανδρών, καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Αναμφίβολα, πρόκειται για μία κίνηση που προκαλεί πολλές απορίες και ερωτηματικό για τη σκοπιμότητα της.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X