Νίκολιτς: "Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε τον Κόροιβο"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolicΟ Στέφαν Νίκολιτς μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebook στο πλαίσιο της media day. Ο γκάρντ της «Βασίλισσας» μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και δήλωσε αισιόδοξος για νίκη απέναντι στον Κόροιβο μετά τις περσινές ήττες, ενώ όσον αφορά τις εκτιμήσεις του για την φετινή ΑΕΚ τόνισε πως ακόμα είναι νωρίς, αλλά και ότι το μέλλον της ομάδας θα είναι λαμπρό.

Για την έναρξη του Πρωταθλήματος: “Ναι, όντως ξεκινάει το Πρωτάθλημα και το πρώτο παιχνίδι με τον Κόροιβο είναι δύσκολο για μας. Ο Κόροιβος είναι μία «ιδιαίτερη» ομάδα. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να τους κερδίσουμε. Έχω θετική σκέψη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θεωρώ ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% θα ξεκινήσουμε με νίκη το νέο Πρωτάθλημα”.

Όσον αφορά στις εκτιμήσεις του για την ΑΕΚ, ο Στέφαν Νίκολιτς δήλωσε: “Για να είμαι ειλικρινής, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κάνουμε οποιαδήποτε πρόβλεψη. Ξεκινήσαμε αργά αλλά στα πρώτα ματς για το Κύπελλο δείξαμε ότι αν μη τι άλλο, η ομάδα έχει χαρακτήρα. Εκτιμώ ότι το μέλλον μας θα είναι λαμπρό”.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X