Κτιστάκης: «Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Α1»

ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου (84-79, ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek basket me kolossoΤην Κυριακή το απόγευμα η ΑΕΚ μπαίνει στην μάχη του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ με το παιχνίδι απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας και στην Ένωση θεωρούν ότι η ομάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. Ο Γιάννης Κτιστάκης, συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου στον πάγκο της ΑΕΚ, μίλησε σήμερα για το παιχνίδι στην Αμαλιάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και τον βαθμό ετοιμότητας της ΑΕΚ: “Τηρουμένων των αναλογιών, είμαστε έτοιμοι. Ξεκινήσαμε αργά προετοιμασία, οι παίκτες ακόμα γνωρίζονται ο ένας με τον άλλο. Θεωρώ όμως ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό το “χάντικαπ”. Βέβαια, έχουμε ακόμα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι μας”.

Για τους στόχους της ΑΕΚ: “Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο τέλος ο απολογισμός θα είναι θετικός”.

Για την δυναμικότητα του Κοροίβου: “Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα που επιδιώκει να πηγαίνει τα παιχνίδια στο “πέντε εναντίον πέντε”. Στηρίζεται πολύ στο σετ παιχνίδι, δεν τρέχει πάρα πολύ. Έχει έναν πόιντ-γκαρντ που σουτάρει καλά, επίσης, το δυάρι και το τεσσάρι τους είναι καλοί παίκτες και κάνουν πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ. Οι επιθέσεις τους στοχεύουν, ως επί το πλείστον, στην αξιοποίηση αυτών των παικτών. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Στόχος μας είναι να παίζουμε γρήγορα. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε”.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: “Ξέρουμε ότι ο κόσμος της ΑΕΚ ακολουθεί παντού την ομάδα και θεωρώ ότι θα τον έχουμε μαζί μας και στην Αμαλιάδα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X