Ζιάγκος στο enwsi.gr: «Δυναμώνουμε μέρα με τη μέρα"

Ζιάγκος στο enwsi.gr: «Δυναμώνουμε μέρα με τη μέρα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1154310-1Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Αν και η ΑΕΚ είχε πολλά προβλήματα μέχρι να σχηματιστεί και να βρει ρυθμό, έκανε δύο σημαντικές νίκες για το κύπελλο και διεκδίκηση επί ίσοις όροις την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος συνεχίζει να τηρεί χαμηλούς τόνους, αλλά στη σημερινή media day της ΑΕΚ, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του και μιλώντας στο enwsi.gr έκανε σαφές πως ο χρόνος είναι σύμμαχος στην προσπάθεια του για να γίνει η ομάδα ανταγωνιστική.

«Είμαστε γενικά ικανοποιημένοι με τις δεδομένες συνθήκες. Βρισκόμαστε σε ειδικές συνθήκες, σε ό,τι αφορά τον χρόνο και τον τόπο που δημιουργήθηκε η ομάδα και πως λειτουργεί. Ξεκινήσαμε με τρεις εβδομάδες καθυστέρηση σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες και μέχρι τώρα έχουμε προπονηθεί σε πέντε διαφορετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις. Αυτό σημαίνει πέντε διαφορετικές γηπεδικές επιφάνειες και διαφορετικές ώρες έναρξης των προπονήσεων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σωματικά και ψυχολογικά για τους παίκτες. Με αυτές τις συνθήκες, η ομάδα πάει καλά. Είμαστε ικανοποιημένοι και αισιόδοξοι. Εχουμε αυτοπεποίθηση πως μέρα με τη μέρα θα δυναμώνουμε περισσότερο», είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος την Κυριακή, φέρνει την ΑΕΚ απέναντι στον Κόροιβο. Πέρυσι, η ομάδα της Αμαλιάδας ήταν κακός μπελάς για την Ενωση με τρεις ήττες, αλλά ο Ζιάγκος δεν έδειξε να ανησυχεί. «Η ιστορία είναι μόνο για τον Τύπο. Για εμάς κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιδιαιτερότητα και διαφορετική προσέγγιση που περιμένω από την ομάδα. Είναι ένα ματς πρεμιέρας, εναντίον μιας ομάδας έδρας με ισορροπημένο ρόστερ. Εμείς πάμε για τη νίκη», κατέληξε ο αρχιτέκτονας της «Βασίλισσας». Οσον αφορά τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της Ενωσης, ο Βαγγέλης Ζιάγκος ανέφερε: «Ενισχυθήκαμε στις θέσεις των φόργουορντ με τον Μίλαν. Είναι από μία χώρα με μπασκετική παιδεία. Εχουμε κοινή μπασκετική φιλοσοφία και περιμένω πως με τη δουλειά που γίνεται κάθε μέρα, θα μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο βελτιωμένοι».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X