Τα εισιτήρια για το Κόροιβος-ΑΕΚ

Κλήθηκε σε απολογία η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ κόσμος μπάσκετ AEK kosmos basketΜε σχετική ανακοίνωση η ΚΑΕ Κόροιβος γνωστοποίησε τα σημεία πώλησης εισιτηρίων για την μεγάλη αναμέτρηση με την «Βασίλισσα». Ήδη από χθες (9/10) άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων, ωστόσο λόγο της μεγάλης ζήτησης, οι ιθύνοντες της πελοποννησιακής ΚΑΕ προχώρησαν σε διευκρινίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Κόροιβος ετοιμάζεται την Κυριακή (12/10) να υποδεχθεί την ΑΕΚ, σε ένα ματς ιστορικής σημασίας, καθώς θα είναι το πρώτο της ομάδας μας στην Basket League ΟΠΑΠ και θέλει τον κόσμο στο πλευρό του.

Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, από το πρωί της Πέμπτης θα ξεκινήσει προπώληση στα εξής σημεία: Βιβλιοχώρος (Γρηγόρης Κακολύρης), Κύκλος (Παυλόπουλος Διονύσιος) και Βιβλιοπαιδεία (Πυλαρινός Σάκης).
Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 15 ευρώ, ενώ 5 ευρώ θα κοστίζουν τα μαθητικά (παιδιά έως 18 ετών). Ίδια τιμή (5 ευρώ) θα υπάρχει και στα φοιτητικά, όπου θα πρέπει να γίνεται επίδειξη του πάσου τόσο κατά την αγορά του εισιτηρίου, όσο και κατά την είσοδο του κατόχου στο γήπεδο.
Το όνειρο συνεχίζεται για τον Κόροιβο, που αν συνεχίσει να έχει ανάλογη στήριξη από το ηλειακό κοινό, θα καταφέρει να καθιερωθεί και στα μεγάλα σαλόνια».

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΝΕΚΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X