Η νέα εμφάνιση της Επισκοπής

Η νέα εμφάνιση της Επισκοπής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕπισκοπήΤην νέα της εμφάνιση  για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 στην Football League παρουσίασε η Επισκοπή. Η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ “καλωσόρισε” τη νέα φανέλα και παράλληλα ευχήθηκε καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  “Με τη νέα βασική εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 2014-15 που κυριαρχεί το άσπρο και διακριτικό το μπλε, η νέα Επισκοπή, ευελπιστεί να κάνει ένα πανέμορφο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Football League όσο οι εμφανίσεις της.

Τα τρία χρώματα της ομάδας μας είναι το μπλε, το άσπρο και το μπορντό. Η βασική εμφάνιση για φέτος, επιλέχθηκε να είναι η άσπρη με την μπλε κάθετη ρίγα από την αριστερή πλευρά, την πλευρά όπου βρίσκεται το ανανεωμένο σήμα μας με τον γηπαετό και την επιγραφή «Επισκοπή Ρεθύμνου».

Η ομάδα βέβαια, έχει άλλες δυο εμφανίσεις! Η 2η είναι στα χρώματα του μπλε (t-shirt, σορτσάκι και κάλτσες), και η 3η έχει χρώμα μπορντό (t-shirt, σορτσάκι και κάλτσες).

Οι νέες εμφανίσεις παρέχουν την κορυφαία τεχνολογία μέσα από την εταιρεία ένδυσης «Nike». Η διοίκηση ευχαειστεί τους μεγάλους χορηγούς Motor Oil, Avin, καθώς και την ΑΝΕΚ, τον ΟΠΑΠ (Λοττο), τα Νερά Samaria, Γευσήνους και Χωριάτικο.

Η παραπάνω φωτογράφηση είναι μία δουλειά της orfic design καθώς και του επαγγελματία φωτογράφου Χρήστου Ρωμανιουδάκη (Φωτοχώρος) σε συνεργασία με το τμήμα marketing του συλλόγου.”

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΝΕΚΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X