Με τη σφραγίδα του Ελγκέτα οι αλλαγές στην ομάδα με στόχο τον πρωταθλητισμό

Ελγκέτα: «Θέλω να κερδίζουμε σε κάθε ματς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

elgeta-ελγκεταΠαροδική αποδεικνύεται η κρίση στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. Μετά από την αναστάτωση που προκάλεσε η παραίτηση του Μάνου Μακρή και η αποχώρηση τριών αθλητών, η ομάδα δείχνει πως βρίσκει και πάλι τον δρόμο της. Ο Μακρής δραστηριοποιείται εκ νέου και τρέχει για να βρει λύσεις, η αναπλήρωση των παικτών ήταν άμεση. Καταλύτης των εξελίξεων αποδεικνύεται ο Χόρχε Ελγκέτα.

Ο Αργεντινός προπονητής, με την τεράστια προσωπικότητα και εμπειρία στα γήπεδα, έχει θέσει αυστηρούς κανόνες που θα οδηγήσουν την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού. Επιθυμεί να δουλεύει με τον δικό του τρόπο και σε αυτό δεν διαπραγματεύεται. Φάνηκε άλλωστε με την περίπτωση του Μαντέκα, που αν και αρχηγός της ομάδας, κρίθηκε από τον Ελγκέτα πως δεν είναι στις βασικές επιλογές και δεν συνέχισε.

«Ηρθα στην Ελλάδα για να δουλέψω. Ξέρω ποια είναι η ΑΕΚ και ποιες είναι οι απαιτήσεις που υπάρχουν. Προκειμένου να πετύχουμε, δεν συμβιβάζομαι με κανέναν και για κανέναν λόγο», σχολίασε στο enwsi.gr ο Χόρχε Ελγκέτα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα και είναι γεγονός, πως οι τελευταίες προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό έγιναν με την απόλυτη έγκριση του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X