Παραμένει αμφίβολος για την Κυριακή ο Μπρέσεβιτς

Μεγάλο στοίχημα για την επίθεση της ΑΕΚ, η ετοιμότητα που θα έχει ο Μπρέσεβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bresevicO Ιβάν Μπρέσεβιτς δεν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα προπόνησης και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος παραμένει αμφίβολη.

Παρά το γεγονός ότι εδώ και μέρες μπαίνει όλο και πιο δυναμικά στις ασκήσεις της ομάδας, ο Κροάτης επιθετικός δεν μπόρεσε ούτε την Τετάρτη να βγάλει όλη την προπόνηση, με αποτέλεσμα να προβληματίσει τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιγιάλειο. Ο Μπρέσεβιτς συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και αν δεν καταφέρει ούτε αύριο να ακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας, οι υπεύθυνοι του τεχνικού τιμ δεν σκοπεύουν να ρισκάρουν με τη συμμετοχή του στην αποστολή για το Αίγιο.

Την ίδια ώρα Σοϊλέδης και Τσεβάς συνέχισαν κανονικά με τα ατομικά τους προγράμματα και είναι δεδομένο ότι χρειάζονται ακόμα περισσότερο χρόνο μέχρι τη στιγμή της επιστροφής τους.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X