O MVP της ΑΕΚ θα είναι ...Lenovo

ΑΕΚτζήδες από σήμερα έδιναν τη «βοήθεια» τους για τους πληγέντες της Κεφαλονιάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-simaH AEK ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία της με δύο ακόμα εταιρίες, εκ των οποίων η μία θα είναι χορηγός των φετινών ψηφοφοριών για τον MVP του κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας. Αναλυτικά στην ανακοίνωση σημειώνεται:

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΕ ΑΕΚ ΜΕ ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.A. & LENOVO

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τις εταιρείες LENOVO και ACTIVE COMPUTERS SYSTEMS S.A. οι οποίες θα αποτελέσουν «Επίσημους Συνεργάτες» της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η συμφωνία περιλαμβάνει πλήθος ανταποδοτικών παροχών για όλες τις πλευρές ενώ η LENOVO, ηγέτης στην παροχή καινοτόμου τεχνολογίας, θα είναι χορηγός των φετινών ψηφοφοριών για τον MVP του εκάστοτε επίσημου εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ.

Σχετικά με τη Lenovo

H Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) είναι μια εταιρεία αξίας $39 δισεκατομμυρίων και κατέχει ηγετική θέση στην παροχή καινοτόμου τεχνολογίας για καταναλωτική και επαγγελματική χρήση. Το χαρτοφυλάκιό μας, που αποτελείται από υψηλής ποιότητας, ασφαλή προϊόντα και υπηρεσίες, περιλαμβάνει ηλεκτρονικούς υπολογιστές (συμπεριλαμβανομένων της θρυλικής σειράς Think και των multimode YOGA), workstations, servers, συστήματα αποθήκευσης δεδομένων, έξυπνες τηλεοράσεις και μια μεγάλη γκάμα mobile προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων smartphones, tablets και εφαρμογών. Συνδεθείτε μαζί μας στο LinkedIn, ακολουθήστε μας στο Facebook ή το Twitter (@Lenovo) ή επισκεφθείτε μας στο www.lenovo.com.

Σχετικά με την Active

Η ACTIVE COMPUTER SYSTEMS S.Α. ιδρύθηκε το 1995 με  κύριο αντικείμενο εργασιών της, την προώθηση και την υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής, σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Με βλέμμα στραμμένο στην εξέλιξη & καινοτομικότητα, απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση, που έχει ως στόχο την αύξηση της εργασιακής παραγωγικότητας, προσφέροντας υπηρεσίες IT & μηχανογραφικό εξοπλισμό, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της .

H Active κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της πληροφορικής, σημειώνοντας συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας  www.active.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X