Αυτή η άμυνα αποτελεί εγγύηση

Αυτή η άμυνα αποτελεί εγγύηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1140163Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σαρρής και Σβάρνας απέδειξαν ξανά χθες ότι η ΑΕΚ μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος απόλυτα θωρακισμένη αμυντικά.

Σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του δικεφάλου, οι οποίοι (μαζί με τον Τζανετόπουλο και τον Γεωργέα) έχουν καλύψει ως τώρα τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας σε φιλικά και ματς κυπέλλου, δείχνουν από παιχνίδι σε παιχνίδι όλο και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Το δίδυμο Κολοβέτσιου – Λαμπρόπουλου, το οποίο βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της χθεσινής αναμέτρησης, με εξαίρεση μία με δύο περιπτώσεις, έδειξε και πάλι απόλυτη σταθερότητα στην απόδοσή του, έχοντας μάλιστα πολύ καλή συνεργασία.

Εξαιρετική παρουσία είχαν και οι Σαρρής – Σβάρνας, οι οποίοι αγωνίτηκαν στο β’ ημίχρονο και απέδειξαν ότι ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να μπουν στην ενδεκάδα. Το ευχάριστο για την ΑΕΚ είναι ότι λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος φαίνεται ότι έχει λύσει το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας με τέσσερις ικανότατους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X