Ζιάγκος: "Ικανοποίηση για τα τρία πρώτα ματς, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση"

Ζιάγκος: "Ικανοποίηση για τα τρία πρώτα ματς, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

image_resizer.phpΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς και δήλωσε, ότι η ΑΕΚ έκανε ένα νωθρό πρώτο δεκάλεπτο, στη συνέχεια στάθηκε στους στόχους που είχε η Ένωση σήμερα για να περιορίσει τον Άρη. Τέλος αναφέρθηκε στην κόπωση των παικτών, αλλά κυρίως του Παπαντωνίου που αγωνίστηκε για 36 λεπτά.

“Συγχαρητήρια στον Άρη για την εικόνα υγείας και ανταγωνιστικότητας που βγάζει στο παρκέ και για τη σημερινή νίκη του. Συγχαρητήρια και στον Δημήτρη (Πρίφτη) προσωπικά και για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα στο Μουντομπάσκετ, σε ένα τεχνικό τιμ που μας θύμισε τις καλές εποχές της ΑΕΚ, που όλοι θέλουμε να έρθουν ξανά”.Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που βρίσκεται 20 μέρες μπροστά από μας σε επίπεδο αγωνιστικής προετοιμασίας με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέματα τακτικής, συνοχής και αφομοίωσης αγωνιστικής φιλοσοφίας. Ήρθαμε με τρεις κεντρικούς άξονες. Να ελέγξουμε τον ρυθμό του Άρη που αρέσκεται να παίζει σε υψηλές ταχύτητες, να περιορίσουμε την περιφερειακή δημιουργία και να περιορίσουμε την επιθετική δεινότητα του Βεζένκοφ που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Με εξαίρεση το πρώτο νωθρό δεκάλεπτο και σωματικά και πνευματικά, που καθυστερήσαμε να μπούμε στο ματς, στο υπόλοιπο ήμασταν εντός λογικής. Εξαίρεση ήταν ένα τρίλεπτο στο τρίτο δεκάλεπτο, έγινε όμως προσπάθεια να μαζέψουμε τη διαφορά, αλλά έπαιξε ρόλο στο τέλος η εγκεφαλική κόπωση, που αθροίστηκε λόγω της απουσίας των δύο πόιντ γκαρντ (Ράιτ, Νίκολιτς). Αναγκαστήκαμε να παίξουμε τον Νώντα (Παπαντωνίου) για 36 λεπτά με αποτέλεσμα την κόπωση στη θέση αυτή. Για μας η έως τώρα πορεία της ομάδας και στην διοργάνωση και στα φιλικά μας δίνει μια πρώτη ικανοποίηση και μια αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Γνωρίζαμε εξαρχής λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών ότι το έργο θα είναι δύσκολο και το να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με χαμηλούς τόνους και απόλυτη αφοσίωση είναι μονόδρομος”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X