Επίσημο το «αντίο» σε τρεις, έρχονται μεταγραφές

Επίσημο το «αντίο» σε τρεις, έρχονται μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantekas-μαντεκαςΤα «διαζύγια» με τους Μαντέκα, Παπαδημητρίου και Γεωργιάδη επισημοποίησε η διοίκηση του ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ, λίγες ώρες έπειτα από τη διαρροή της αποχώρησης τους. Για τον Μαντέκα ως αιτία του χωρισμού εμφανίζονται αγωνιστικοί λόγοι, η προσαρμογή του Γεωργιάδη και οικονομικά για τον Παπαδημητρίου. Πάντως, αφήνεται να εννοηθεί πως στη διάρκεια της εβδομάδας που απομένει για την ολοκλήρωση των μεταγραφών, η ΑΕΚ θα κάνει κινήσεις για τη συμπλήρωση του ρόστερ.

Η διοίκηση του Τ.Α.Α ΑΕΚ ευχαριστεί τους αθλητές Γιάννη Μαντέκα, Θάνο Παπαδημητρίου και Γιάννη Γεωργιάδη για τις υπηρεσίες τους προς την ομάδα και τους εύχεται «καλή επιτυχία» στα επόμενα βήματα της καριέρας τους. Επιθυμία της διοίκησης και του προπονητή, Χόρχε Ελγκέτα ήταν να αποτελέσουν μέρος της καινούργιας προσπάθειας της ΑΕΚ για την κατάκτηση υψηλότερων στόχων. Όμως για διαφορετικό λόγο ο καθένας οι τρεις αθλητές επέλεξαν τον δρόμο της αποχώρησης.

Στην περίπτωση του αρχηγού, Γιάννη Μαντέκα «μέτρησαν» λόγοι αγωνιστικοί, ενώ στην περίπτωση των νεοφερμένων, Γιάννη Γεωργιάδη και Θάνου Παπαδημητρίου, λόγοι, «προσαρμογής» στην περίπτωση του πρώτου, και διαφωνίας στον τρόπο καταβολής των αποδοχών στην περίπτωση του δεύτερου. Η διοίκηση του ΤΑΑ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση των αντικαταστατών των τριών αθλητών προκειμένου να συμπληρώσει το ρόστερ της ομάδας μέχρι τις 15 Οκτωβρίου που λήγει η μεταγραφική περίοδος», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X