Προκλητικοί οπαδοί του Άρη… μπέρδεψαν τα πολιτικά με την «Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)

Προκλητικοί οπαδοί του Άρη… μπέρδεψαν τα πολιτικά με την «Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DSC02956Με δύο πανό οι οπαδοί του Άρη σήμερα στο Αλεξάνδρειο θέλησαν με προκλητικό τρόπο να… μπερδέψουν την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια με τα πολιτικά, ενώ αναφέρθηκαν και στα όσα είχαν γίνει στην «Στρούγκα» πριν λίγο καιρό.

Το πρώτο πανό από τους Ιερολοχίτες ανέφερε «Όπου καταρρέουν κοινωνίες, χτίζονται Αγίες Σοφίες», ξεχνώντας ότι τα προγράμματα της Περιφέρειας χρηματοδοτούν δεκάδες αθλητικά έργα στην Αθήνα προς όφελος του ελληνικού αθλητισμού (όπως πχ τα γήπεδα του ΠΑΟ και του Πανιωνίου). Και βεβαίως έχοντας ξεχάσει τις χάρες που έχει ιστορικά η ομάδα του Άρη από Υπουργούς και βουλευτές της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες δεκαετίες.

Tέλος, ανέρτησαν και πανό που ανέφερε «Για του αφέντη το σκοπό πέσιμο στην στρούγκα, τις ιδεές σας ξεπουλήαστε και κάνατε όλοι μούγκα», συνδέοντας τα όσα είχαν γίνει στην «Στρούγκα» στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν λίγο καιρό. Γενικώς οι οπαδοί του Άρη… μπέρδεψαν τα πάντα, θέλοντας να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

DSC02957

* Οι φωτογραφίες είναι από το pressaris

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X