Ανανέωση συνεργασίας της ΑΕΚ με την "Ιατρική Πίστη"

Νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην κυπελλούχο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek futsalΗ ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ιατρική πίστη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ συμφώνησε εκ νέου για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-15, με το Ιατρικό Κέντρο «ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΙΣΤΗ», για την ιατρική κάλυψη με πλήρη καρδιολογικό έλεγχο TRIPLEX, όλων των ποδοσφαιριστών της Ανδρικής ομάδας και των Αγωνιστικών τμημάτων υποδομής, που λαμβάνουν μέρος στην Α’ Εθνική κατηγορία του Πανελληνίου πρωταθλήματος & κυπέλλου, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο).
Το διαγνωστικό κέντρο Ιατρική Πίστη το οποίο είναι κοντά μας, κυρίως για το προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο των νέων αθλητών μας, συμμετέχει στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού και προσφέρει, σε όλες τις γυναίκες, μητέρες των αθλητών μας, καθώς και άλλες φιλάθλους της ΑΕΚ από 1/10/2014-31/12/2014 την Ψηφιακή Μαστογραφία σε προνομιακή τιμή.
Το πολυδύναμο Ιατρικό κέντρο «ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΙΣΤΗ» είναι διαγνωστική μονάδα που βρίσκεται στην οδό Κρήτης 72, Νέα Ιωνία είναι εφοδιασμένο με τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και με εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να παρέχει άριστες υπηρεσίες υγείας και διάγνωση υψηλής αξιοπιστίας. Λειτουργεί από το 1995 και είναι συμβεβλημένο με τα ασφαλιστικά ταμεία.
Ευχαριστούμε ΘΕΡΜΑ τον ιδιοκτήτη του ιατρικού κέντρου κ. Πετμεζακη και τον άμεσο συνεργάτη του κ. Αρτοπουλο, γνωστοί και οι 2 για τα Ενωσιτικα & κιτρινόμαυρα αισθήματα τους, για την αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα που δείχνουν συνεχώς προς αθλητές όλων των ηλικιών, καθώς και για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών & εξετάσεων στους αθλητές της ομάδας μας, για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Κ

Τμημα Ποδοσφαιρου Σαλας”.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X