Θα... θυμίζει Ντόρτμουντ η ΑΕΚ

fanelaΤο καλό πράγμα αργεί να γίνει. Και στην ΑΕΚ είναι πλέον έτοιμοι να φορέσουν τις εμφανίσεις της νέας σεζόν. Είναι γεγονός, πως υπήρξε σημαντική καθυστέρηση στην παραλαβή των εμφανίσεων από την (μητρική εταιρεία) Puma. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, εδώ και λίγες ημέρες η πρώτη παρτίδα με τις «κιτρινόμαυρες» φανέλες που θα φορά η ΑΕΚ την επόμενη χρονιά βρίσκεται ήδη στα Σπάτα.

Στην ΑΕΚ παρέλαβαν το υλικό και ήδη γίνεται αγώνας δρόμου, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα για να εμφανιστούν μπροστά στο κοινό της ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Αίγιο. Ηδη, έχουν δοθεί στην εταιρεία που θα αναλάβει να προχωρήσει με τις στάμπες και υπάρχει πεποίθηση πως θα τις παραλάβουν μέχρι την Παρασκευή.

Αυτό που εκκρεμεί είναι εάν η ΠΑΕ θα αποφασίσει να προχωρήσει σε επίσημη παρουσίαση των εμφανίσεων τις επόμενες ημέρες. Αυτό είναι κάτι που θα κρίνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Εάν έχει την πρόθεση να κάνει εκτενή παρουσίαση των χορηγικών συμφωνιών, τότε θεωρείται πολύ πιθανό να οριστεί τις επόμενες ημέρες η επίσημη παρουσίαση της φανέλας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X