Τους ενημερώνει ο "Τίγρης"

Παίρνει νέο ΑΦΜ η ΠΑΕ, ολοκληρώνεται η στελέχωση και ανακοινώνεται το προφίλ της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aslanidis-dimitriadis-melissanidis-ασλανιδης-δημητριαδης-μελισσανιδηςΣυνάντηση με τους συγχρηματοδότες του σπουδαίου έργου της “Αγιάς Σοφιάς” αναμένεται να έχει τις επόμενες μέρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να τους ενημερώσει για τις έως τώρα, αλλά και τις επόμενες κινήσεις.

Αυτό τουλάχιστον σημειώνεται σε σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ώρα των σπορ”, στο οποίο τονίζεται μεταξύ άλλων ότι η διαδικασία έκδοσς της οικοδομικής άδειας βρίσεται σε τελικό στάδιο και όλα δείχνουν ότι άμεσα αναμένονται θετικές εξελίξεις. Για το λόγο αυτό ο δοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ αποφάσισε να συναντηθεί με όλους τους “συμπαίκτες” που θα έχει στο project της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να τους κάνει μια λεπτομερή ενημέρωση για τις κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει η “Δικέφαλος 1924” από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα, αλλά και το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί μέχρι να γίνει το όνειρο, πραγματικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X