Διαβάστε στο enwsi.gr, ποιους παίκτες τσέκαρε ο Μιλοβάνοβιτς στη Σερβία

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πέταρ Σκούλετιτς δεν είναι τωρινό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

skuletic8Την προηγούμενη Παρασκευή διαβάσατε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του enwsi.gr, για τους  Σέρβους ποδοσφαιριστές που σημείωσε στο μπλοκάκι του ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, παρακολουθώντας την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την Παρτιζάν.   Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα στο Βελιγράδι και είδε την αναμέτρηση της Μλάντοστ με την Παρτιζάν. Είναι σαφές ότι η αγορά της Σερβίας είναι ελκυστική για την Ένωση, ενώ και ο «Μίλο» την γνωρίζει καλά.

Σήμερα είχε στραμμένο το βλέμμα του σε δύο ποδοσφαιριστές. Τον επιθετικό της Παρτιζάν, Πέταρ Σκούλετιτς και τον επίσης φορ της Μλάντοστ, Πατρίκ Εζέ. Για τον πρώτο, το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει στις 25 Απριλίου ότι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή, νωρίτερα από το ταξίδι του τότε τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκου Λυμπερόπουλου.

Τότε ο Σκούλετις αγωνιζόταν στην Βοϊβοντίνα και άνθρωπος της ΑΕΚ τον είχε παρακολουθήσει. Ο Σκούλετιτς χθες πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ της Παρτιζάν. Είναι μια περίπτωση που ξεχωρίζει και στην ΑΕΚ την παρακολουθούν. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή την στιγμή είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει συνολικά επτά γκολ.

ezeΌσο αφορά τον Πατρίκ Εζέ, πρόκειται για Νιγηριανό επιθετικό, που επίσης σκόραρε στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι. Ήταν το 4ο γκολ που πέτυχε  σε σύνολο οκτώ αγώνες. Ο Εζέ είναι 22 χρονών επιθετικός και ο Μιλοβάνοβιτς σημείωσε αρκετά πράγματα, από τα όσα είδε στο παιχνίδι.

Ο Εζέ φέτος έχει κάνει το μεγάλο ξεπέταγμα στο Σέρβικο ποδόσφαιρο. Το 2013 αγωνίστηκε μόλις σε δύο ματς με την Ραντ, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κρούσεβατς. Στη Μλάντοστ έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια και βρίσκεται στην 5η θέση στην σχετική λίστα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πλην των δύο περιπτώσεων, τσέκαρε και πάλι τους Ντανίλο Πάντιτς και Λάζαρ Τσίρκοβιτς που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι. Πρόκειται για τους δύο από τους τρεις παίκτες που είδε και στη Τρίπολη, την προηγούμενη Πέμπτη. Ο τρίτος ήταν ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς που ήταν εκτός αποστολής από τον προπονητή του.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X