"Ενδεχομένως και εντός της αυριανής μέρας η έγκριση της ίδρυσης της νέας ΚΑΕ"

alexiou-αλεξιου-Πιθανή αλλαγή στην προεδρία της Ερασιτεχνικής και στην εκπροσώπηση της σε ΠΑΕ και ΚΑΕ, αλλά ΚΑΝΕΝΑ κίνδυνο για την ΠΑΕ και το σωματείο της ΑΕΚ, θα είναι το αποτέλεσμα όσων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Όπως αποδείχθηκε έπειτα από τη δημοσιοποίηση του ΦΕΚ μέσω του οποίου έγινε η εκκαθάριση της εταιρείας, ο Αλέξης Αλεξίου εμφανίζεται να συμμετέχει στο ΔΣ ως εκπρόσωπος των Supporters, δηλαδή μετόχων της εταιρείας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ως μέλος αυτής της διοίκησης, δεν έχει δικαίωμα να είναι μέλος σε διοικητικό συμβούλιο αθλητικής εταιρείας (ΠΑΕ ή ΚΑΕ) και σωματείου για την επόμενη δεκαετία. Αναμφίβολα, πρόκειται για τεράστια παράλειψη του νομικού τμήματος. Είναι οξύμωρο μάλιστα, πως οι τρεις που συνέταξαν την εκκαθάριση είναι νομικοί (Δημητρέλος, Γρηγορίου και Αλεξίου), αλλά ουδείς διαπίστωσε το λάθος. Και τώρα, ο Αλεξίου φαίνεται πως θα κηρυχθεί έκπτωτος από τα αξιώματα του.

Το σημαντικό είναι πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος με την εκκαθάριση της ΠΑΕ. Ούτε βέβαια ανακύπτει κάποιο ζήτημα ποινής για την ΠΑΕ, την ΚΑΕ ή την Ερασιτεχνική, στις οποίες συμμετείχε ο Αλεξίου. Αλλωστε, μπορεί εύκολα μέσα από πρακτικά της Ερασιτεχνικής να αποδειχθεί πως υπήρξε εκ παραδρομής εσφαλμένη αναφορά του εκπροσώπου του σωματείου και των Supporters, με τον Αλεξίου να μπερδεύεται με τον Κώστα Νεστορίδη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X