«Εμφύλιος» στον Απόλλωνα Σμύρνης για τον Γιδόπουλο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gidopoulosΟ Στράτος Γιδόπουλος είναι ο νέος εκτελεστικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά όλα δείχνουν οτι δεν είναι ιδιαίτερα επιθυμητός στη Ριζούπολη. Ο πρώην διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ αρχές του 1990 και μετέπειτα της Νίκης Βόλου, είναι η αφορμή για μια ανακοίνωση οργανωμένων φίλων του Απόλλωνα Σμύρνης με την οποία κάνουν γνωστό ότι δεν τον θέλουν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Καταρχήν η στελέχωση της ΠΑΕ με την πρόσληψη του κυρίου Λεβεντογιάννη στη θέση του γενικού αρχηγού, υπήρξε μια πρώτη έκπληξη, λόγω της παρουσίας του στο Ρουφ και των γνωστών επεισοδίων. Κατόπιν διαπιστώσαμε ότι τη Ριζούπολη άρχισαν να την ‘‘επισκέπτονται’’ άνθρωποι όπως οι κ.κ Στούπας, Γκαγκάτσης, Γιδόπουλος των οποίων ο βίος και η πολιτεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γνωστός.
Αποκορύφωμα αυτών των εκπλήξεων υπήρξε η πρόσληψη του κ. Γιδόπουλου ως εκτελεστικού διευθυντή, κίνηση που μας απογοήτευσε και δημιούργησε εύλογη ανησυχία, καθώς θεωρούμε ότι η κίνηση αυτή είναι τουλάχιστον άστοχη και δεν συνάδει με την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες του Απόλλωνα Σμύρνης.
Κύριε Μονεμβασιώτη, στην πρώτη συνάντηση που είχατε μαζί μας, δηλώσατε ότι η διαφορετικότητά μας είναι η καταγωγή μας, η Σμύρνη.
Όχι κύριε Μονεμβασιώτη. Η διαφορετικότητά μας δεν είναι η καταγωγή, άλλωστε πολλοί από μας δεν είναι Σμυρνιοί. Αυτό που μας κάνει να αγαπάμε αυτή την ομάδα, είναι η υπερεκατονταετής ιστορία της, αυτή στην οποία ξεριζώθηκε, πολεμήθηκε, αντιστάθηκε και με αξιοπρέπεια και τιμή και είναι ακόμα εδώ, περήφανη και πληγωμένη.
Κύριε Μονεμβασιώτη, αν η ομάδα δεν θα καταφέρει την άνοδο μπορούμε να το δεχτούμε και να την επικροτήσουμε , αν δούμε ότι η προσπάθεια τιμά την αγάπη και την αγωνία μας για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.
Ομάδα όμως που στελεχώνεται με πρόσωπα γνωστής διαδρομής και ηθικής στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν επιθυμούμε, άτομα που έχουν καταδικαστεί στις συνειδήσεις των Ελλήνων φιλάθλων δεν τα θέλουμε στο ‘‘σπίτι’’ μας.
Ακόμα και αν θεωρείτε ότι η στελέχωση του τμήματος με ανάλογα πρόσωπα θα σας βοηθήσει στην επίτευξη της πολυπόθητης ανόδου στη Σουπερλίγκα, σας ξεκαθαρίζουμε ότι η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός και τυχόν τέτοια μέσα δεν τα επιθυμούμε.
Σας καλούμε άμεσα να ανακαλέσετε την τελευταία σας απόφαση. Η ιστορία, οι αρχές και ο πολιτισμός που πρεσβεύει ο Απόλλων Σμύρνης είναι υπεράνω όλων, έννοιες αδιαπραγμάτευτες και αταλάντευτες»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X