Μακρής: «Αντιμετωπίζει ταμειακό πρόβλημα η ΑΕΚ»

ΦΩΤΟ από τις κληρώσεις των Final 4 Κυπέλλων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

makrisΟ Μάνος Μακρής είναι ο άνθρωπος που τρέχει από πέρυσι το τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ και τα αποτελέσματα των δικαίωσαν. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν και ο έφορος της Ένωσης μιλώντας στο «Goal» σχολίασε «Στόχος της ΑΕΚ είναι να δίνει µάχη σε κάθε αγώνα είτε είναι φιλικά είτε επίσηµα µατς. Ο εφετινός προϋπολογισµός δεν είναι µεγάλος. Περιλαµβάνει και παλιές οφειλές. Η ΑΕΚ σε αυτή τη φάση αντιµετωπίζει ταµειακό πρόβληµα. Θα λυθούν τα προβλήµατα όταν πάρει µπρος το ποδοσφαιρικό τµήµα. Θα υπάρχουν έσοδα για την Ερασιτεχνική από το 10% των εισπράξεων. Τα περισσότερα θα πηγαίνουν στο βόλεϊ».

Θα βρεθούν οι 16.000 ευρώ που απαιτούνται για να δηλωθούν οι ξένοι παίκτες µέχρι την προσεχή Τετάρτη;

«Πιστεύω κι ελπίζω πως θα βρεθούν οι λύσεις για τα συµβόλαια των ξένων. Τον τελευταίο καιρό όλοι έχουν πέσει επάνω µου. Εχουν απαιτήσεις από εµένα, κάποιες φορές αισθάνοµαι µόνος κι αυτό µε έχει κουράσει. Θα δώσω όµως τη µάχη µέχρι τέλους. Το θέµα είναι πως µπορεί αυτή η οµάδα να ξεµπλοκάρει και να µη σκέφτεται σε καθηµερινή βάση την επιβίωσή της. Πρέπει να βρει µόνιµες λύσεις για να έχει έσοδα αλλά και µία έδρα που είναι το µεγάλο όνειρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ».

Τι αλλαγές θα επιφέρει η νέα υπουργική απόφαση για το επαγγελµατικό βόλεϊ;

«Η κατάργηση των ΤΑΑ και η δηµιουργία Ανωνύµων Εταιρειών θα δηµιουργήσει νέα δεδοµένα. Πρέπει να αγωνιστούµε για να οργανωθούν σωστά οι Α.Ε. Είναι µία πρόκληση γα όλους αλλά εάν κερδίσουµε αυτό το στοίχηµα θα κάνουµε τη διαφορά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X