Λύγισε στο «καυτό» Σαν Μαμές (VIDEO)

Λύγισε στο «καυτό» Σαν Μαμές (VIDEO)

Καταστροφικό το πρώτο επτάλεπτο, κόστισε δύο γκολ και τον αποκλεισμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εάν κάποιος αναζητήσει τις πιο «καυτές» έδρες στην Ευρώπη (και ειδικά τώρα που λείπει η Νέα Φιλαδέλφεια), είναι βέβαιο πως θα φτάσει στους Βάσκους. Εκεί, σε αυτή την ξεχωριστή φυλή που ανήκει στην Ισπανία βρίσκεται το περίφημο Σαν Μαμές της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Λίγες ομάδες μπόρεσαν να μείνουν όρθιες όταν το επισκέφτηκαν και η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αποτελέσει εξαίρεση, στην κόντρα με τους Βάσκους, μία μέρα σαν σήμερα του 1988.

Η ΑΕΚ είχε κληρωθεί με τη Μπιλμπάο για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Το πρώτο ματς της Αθήνας, ήταν μία απόλυτη επιβεβαίωση της δύναμης που είχε η έδρα της Ενωσης. Με τη γκολάρα του Δημήτρη Πίττα, η ΑΕΚ πήρε μία μεγάλη νίκη. Ωστόσο, στη ρεβάνς του Σαν Μαμές δεν απαιτήθηκαν ούτε καν 6’ αγώνα, για να ανατραπεί το αποτέλεσμα και η πρόκριση να πάει στους Βάσκους. Η ΑΕΚ μπήκε φοβισμένη και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3’ με κοντινή κεφαλιά του Αντρινούα.

Πριν συνέλθουν οι «κιτρινόμαυροι», οι Βάσκοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ουράλδε στο 6’. Η Ενωση ισορρόπησε, έκανε φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που θα της έδινε την πρόκριση. Οι παίκτες που είχε επιλέξει σε εκείνο το ματς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν οι Οικονομόπουλος, Βασιλόπουλος, Χατζής, Μανωλάς, Κούτουλας, Μαυροδήμος, Πατίκας, Πίττας, Νίλσεν, Οκόνσκι, Φαμέλης (78’ Χριστοδούλου).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X