Δεν κόβει τα 20 εκ. ευρώ η Δούρου

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dourouΚαμία παρέμβαση δεν πρόκειται για να κάνει η Ρένα Δούρου, προκειμένου να κόψει την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, για το γήπεδο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», η Περιφερειάρχης θα αφήσει το θέμα στο  Ελεγκτικό συνέδριο και θα περιμένει από τη συγκεκριμένη πλευρά να λυσεί το θέμα, αν προκύψει κάποια αρνητική απόφαση του συνεδρίου. Ακόμα πάντως και αν το Ελεγκτικό κρίνει ως παράνομα τα 20 εκατ. ευρώ, η Δούρου δεν φαίνεται πως θα μπει σε διαδικασία άσκησης προσφυγής κατά της όποιας απόφασης.

Πάντως στην ΑΕΚ όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr, έχουν βρει τα πρώτα κεφάλαια και ασφαλώς δεν έχουν καμία ανησυχία για το συγκεκριμένο θέμα. Προχωρούν το ζήτημα του γηπέδου βάσει του προγραμματισμού που έχουν κάνει και περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους την άδεια, προκειμένου να ξεκινήσουν οι μπουλντόζες δουλειά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X