Κατσουράνης: «Στη διάθεση της Εθνικής»

Ματιές σε Κατσουράνη ο Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis Κατσουράνης ΑΕΚ εθνική ομάδαΑπό την στιγμή που δεν βρήκε ομάδα εντός των συνόρων, από την στιγμή που το «φλερτ» με την ΑΕΚ δεν κατέληξε σε γάμο, ο Κώστας Κατσουράνης αποφάσισε να ξενιτευτεί στην Ινδία. Ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα «Goal.com» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην εθνική ομάδα, τονίζοντας ότι είναι πάντα στη διάθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απόφαση του να μετακομίσει στην Ινδία: «Δεν χρειάστηκε καιρός για να πειστώ να πάω στην Ινδία. Θα προσπαθήσω τα πάντα στην Pune FC City. Δεν έκανε ιδιαίτερη έρευνα προτού να έρθω. Συναντήθηκα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας και τα υπόλοιπα στελέχη της διοίκησης και ήταν όλοι πολύ ευγενικοί. Μου είπαν για το πλάνο που έχουν για την ομάδα».

Για την Εθνική ομάδα: «Δεν ξέρω αν θα κληθώ ξανά στην Εθνική. Αν ο προπονητής με θέλει, μπορούν να με χρησιμοποιήσουν. Δεν έχω πει ‘όχι’ στην Εθνική. Αγαπώ την ομάδα αυτή και ελπίζω πάντα να έχει επιτυχίες. Είτε είμαι σε αυτή, είτε εκτός, είναι το ίδιο για μένα».

Για το πόσο θα κάτσει στην Ινδία: «Δεν ξέρω πόσο θα μείνω, αλλά θέλω να καθίσω για περισσότερο, να προπονούμαι και να παίζω»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X