Ξεκινά η προετοιμασία για την πρεμιέρα, αγωνία για Μπρέσεβιτς, Ντακόλ

Δείτε τα γκολ του φιλικού αγώνα της ΑΕΚ με την Ρόμα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dakol bresevicΟι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπαίνουν από σήμερα σε …ρυθμούς Football league και ο Δέλλας περιμένει τους Μπρέσεβιτς και Ντακόλ για να δει αν η ομάδα θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη ενόψει της πρεμιέρας.

Με του δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ο τεχνικός του δικεφάλου θα έχει ισάριθμες επιπλέον λύσεις στην επίθεση και ξέρει καλά πόσο σημαντικό είναι να ξέρει ότι διαθέτει περισσότερες από μία επιλογές για κάθε θέση. Ο Κροάτης με τον Βραζιλιάνο αποτελούν ουσιαστικά και τα μοναδικά ερωτηματικά του Δέλλα τόσο για το φιλικό της Τρίτης απέναντι στον Πιερικό, όσο και το σημαντικότερο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Αίγιο. Στη σημερινή προπόνηση θα φανεί αν και κατά πόσο οι δύο ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα έτοιμοι προκειμένου να ακολουθήσουν την αποστολή για την Κατερίνη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα ρισκάρουν με η συμμετοχή τους, αφού ο μεγάλος στόχος είναι να τεθούν στη διάθεσή του για την πρώτη σέντρα της Football League.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X