Αύριο το μνημόσυνο του "Παγκόσμιου" στη Νέα Φιλαδέλφεια

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

amerikanossΑύριο (5/10, 10.30) είναι το ετήσιο μνημόσυνο του «Παγκόσμιου» Γιώργου Αμερικάνου. Η τελετή θα γίνει στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.  Όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ και οι άνθρωποι από όλο το φάσμα του Ελληνικού αθλητισμού θα δώσουν το «παρών» όπως επεσήμανε η ΚΑΕ ΑΕΚ:

“Ο Γιώργος Αμερικάνος είναι ΠΑΝΤΑ εδώ. Διαχρονικός αρχηγός της Καλλιμαρμαρωμένης «Βασίλισσας», που βλέπει και (την) καμαρώνει από ψηλά.  Οι φίλοι της ΑΕΚ, αλλά και άνθρωποι απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού θα δώσουν το «παρών» αύριο (5/10, 10:30) στο ετήσιο Μνημόσυνο του «Παγκόσμιου», στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το «παρών» στο Μνημόσυνο θα δώσει και αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΑΕΚ. Θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος καφές στο εστιατόριο «Μόλυβος» (Χρυσοστόμου Σμύρνης 8), στη Νέα Φιλαδέλφεια”.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X