Σαρικόπουλος: "Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ όσο περισσότερο μπορώ"

ΑΕΚ-Ρέθυμνο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sarikopoulosΟ σέντερ της ΑΕΚ, Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στο sportculture.gr μετά τον αγώνα της Ένωσης με τον Προμηθέα, για το παιχνίδι, για το κλίμα που υπάρχει στην “βασίλισσα” αλλά και για τον κόσμο της Ένωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο σέντερ της ΑΕΚ, Ζήσης Σαρικόπουλος.

Αρχικά σχολίασε: “Πρώτα απ’όλα, ευχαριστούμε τον Προμηθέα για την πρόσκληση. Είναι μια ομάδα η οποία μπορεί να ανέβηκε μόλις στην Β’ Εθνική, αλλά θα πρωταγωνιστήσει σε αυτή την κατηγορία. Η ποιότητα και το ρόστερ που διαθέτει δεν είναι για αυτή την κατηγορία. Για εμάς είναι ένα τελευταίο φιλικό, πριν παίξουμε απέναντι στον Άρη. Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα και όλα τα παιδιά την ευχαριστηθήκαμε. Το φιλικό, όμως τελείωσε. Μας άρεσε που βρεθήκαμε στην Πάτρα, όμως δεν έχουμε πολυτέλεια χρόνου, γιατί σε τέσσερις μέρες έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι”.

Για τον αγώνα με τον Προμηθέα είπε: “Κρατάμε την ενέργεια στην άμυνα. Είχαμε καλό ροτέισιον αμυντικό. Επειδή δεν είχαμε ούτε πολυτέλεια χρόνου, αλλά ούτε και τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε όπως θα θέλαμε  και να δουλέψουμε σε λεπτομέρειες, κάθε φιλικό είναι πολύτιμο. Ακόμα και απέναντι στον Προμηθέα, που πρόκειται για ομάδα πολύ καλή και έχει πολύ καλή οργάνωση για αυτή την κατηγορία, είναι σημαντικό  για εμάς. Επίσης, κρατάμε τη συγκέντρωση που είχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και το διασκεδάσαμε”.

Για το κλίμα στην Ένωση δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που στην ΑΕΚ το κλίμα είναι πολύ καλό. Παίρνω κι εγώ, επιτέλους, την ευκαιρία μου. Νιώθω έτοιμος, είμαι υγιής, είμαι καλά. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ όσο περισσότερο μπορώ και με όποιο τρόπο μπορώ, είτε στην άμυνα, είστε στο σκοράρισμα, είτε στα ριμπάουντ. Είμαι έτοιμος και μπορώ να προσφέρω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ώστε να μπορέσω κι εγώ να διακριθώ. Πάνω απ” όλα, όμως, είναι η ομάδα. Πρέπει να πετύχουμε τους ομαδικούς μας στόχους και όλα τ’άλλα έρχονται”.

Τέλος μίλησε για τον κόσμο της ΑΕΚ: “Εννοείται πως θα είναι το μεγάλο στοίχημα της ΑΕΚ ο κόσμος της. Μέχρι στιγμής και στα δύο παιχνίδια στο Κύπελλο που έχουμε παίξει ήταν εκεί. Μας έδωσε τεράστια βοήθεια και ήταν «ανάσα» για εμάς. Μακάρι να μπορέσουμε να τον έχουμε όπου κι αν παίζουμε. Η ΑΕΚ στηρίζεται στον κόσμο της. Όταν έχεις τέτοια συμπαράσταση, όπως αυτή απέναντι στον Προμηθέα Πατρών, σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, δεν μπορείς να ζητάς τίποτα περισσότερο”.

ΠΗΓΗ: www.sportculture.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X