Τους τσέκαρε, αλλά θα ψάξει και για κάτι άλλο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς

ΦΩΤΟ από το Λάρισα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovicΤσίρκοβιτς, Πάντιτς και Ζίφκοβιτς σημειώθηκαν στο “μπλοκάκι” του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα αναζητήσει κι άλλες περιπτώσεις.

Ιδιαίτερα αποδοτικό ήταν το ταξίδι του “Μίλο” στην Τρίπολη την προηγούμενη Πέμπτη, αφού είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές για τους οποίους είχε πολύ καλές συστάσεις. Τα στοιχεία που συνέλεξε ήταν αρκετά, αλλά όπως φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον, για διάφορους λόγους η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τους συγκεκριμένους παίκτες. Είναι δεδομένο άλλωστε ότι το πολύ ως τις αρχές Δεκεμβρίου οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος θέλουν να έχουν καταλήξει στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και για το λόγο αυτό ο τεχνικός διευθυντής του δικεφάλου θα συνεχίσει να παρακολουθεί κι άλλες ενδιαφέρουσες περιπτωσεις.

Στην Ένωση δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν πολύτιμο χρόνο, με τον Μιλοβάνοβιτς να προσανατολίζεται στο να κάνει ταξίδι στο εξωτερικό προκειμένου να δει από κοντά αγωνιζόμενους κι άλους μεταγραφικούς στόχους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X