Ερχεται «τρομοκρατικό» χτύπημα

Ερχεται «τρομοκρατικό» χτύπημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tigris-τιγρηςΕίδαμε πολλά αυτές τις ημέρες. Μέχρι και το…έγκλημα κατά της Ελλάδας που αποσόβησε η ΕΛΑΣ με την έγκαιρη εξάρθρωση της τρομοκρατικής ενέργειας (και) κατά του Μαρινάκη. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Κανείς δεν μπορεί να χαίρεται με ενέργειες βίας, ακόμα και αν είναι από εκείνους που την προκαλούν. Αλλωστε, πιστεύω πως ο Μαρινάκης σύντομα θα έχει πολύ περισσότερα και σοβαρότερα θέματα να τον απασχολούν. Σε λίγο, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και θα δει να φεύγει από τα χέρια του η καρδάρα με το μέλι.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα και φαίνεται πως είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα επιστρέψει για τα καλά. Οσα συντονιστικά και…συντονισμένα μεθοδεύσουν, δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία. Αυτό που ζητείται από τον κόσμο είναι εμπιστοσύνη και στήριξη. Τα προσφέρει απλόχερα επί χρόνια, ας το πράξει και τώρα. Αλλωστε, τώρα συζητάμε για κοσμογονικές αλλαγές. Για ένα «τρομοκρατικό» χτύπημα που θα αλλάξει το στάτους του ποδοσφαίρου της χώρας. Εξηγούμαι.

Το ευρωπαϊκό δίδυμο ήταν εφιάλτης. Ο Ολυμπιακός δεν παύει ποτέ να προσφέρει χαρά στις ευρωπαϊκές νύχτες. Πότε η Μόλντε και ο Λουντ, πότε η Χέρενφεν με τις καρδούλες, πότε η επτάρα της Γιουβέντους (καλομελέτα και έρχεται) και τώρα το νέο ανέκδοτο: Μποτία και Αμπιντάλ. Ο Παναθηναϊκός προκαλεί απέχθεια. Οσο και αν προστατεύουν με νύχια και δόντια τον Αναστασίου, έχουν χαμηλώσει στο πάτωμα τον πήχη των προσδοκιών, η ντροπή δεν κρύβεται. Και ο ΠΑΟΚ, ήταν ο γνωστός ΠΑΟΚ.

Περιμένετε λίγο και θα δείτε ελληνική εκπροσώπηση στην Ευρώπη. Περιμένετε λίγο και θα δείτε την ΑΕΚ να παίζει ξανά στα κύπελλα της ΟΥΕΦΑ. Να κουνάει σεντόνι, να κάνει μεγάλες πορείες στο Γιουρόπα. Μόνο που για να συμβεί αυτό, απαιτείται η εκ βάθρων αλλαγή του παραγκοπαρασκηνίου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να εξαφανιστούν Σαρρήδες, Μπριάκοι και το κακό συναπάντημα, να υπάρξει εξυγίανση σε όλα τα επίπεδα. Ειδάλλως, δεν υπάρχει μέλλον.

Τέλος, το πιο σημαντικό. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Είμαι βέβαιος βάσει της πληροφόρησης που έχω και σας παρουσιάζουμε μέσω του enwsi.gr, πως δεν αργεί η ώρα. Εμπόδια, τρικλοποδιές, προβλήματα εντός και εκτός των τειχών. Πταίσματα που δεν μπορούν να εμποδίσουν τη διαδικασία. Η ΑΕΚ είναι πανέτοιμη. Εχει χρήματα, βούληση, νόμο και σε λίγες ημέρες την οικοδομική άδεια. Και μόλις ξεκινήσει το έργο, ελάτε να το σταματήσετε. Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Ετοιμαστείτε να τα απολαύσετε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X