«Κόπηκε» από την εθνική ο Χριστοδουλόπουλος, αναζητεί αντικαταστάτη ο Ρανιέρι

«Κόπηκε» από την εθνική ο Χριστοδουλόπουλος, αναζητεί αντικαταστάτη ο Ρανιέρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ranieri_mantalosΕκτός αποστολής της εθνικής ομάδας θα μείνει τελικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο μεσοεπιθετικός της Βερόνα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο ο Κλαούντιο Ρανιέρι τον κάλεσε με την ελπίδα ότι θα προλάβαινε να το ξεπεράσει και να τεθεί στη διάθεσή του για τα δύο παιχνίδια με Φιλανδία και Βόρειο Ιρλανδία.

Ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης επικοινώνησε με τον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου Γιώργο Καραγκούνη και αφού τον ενημέρωσε ότι η πορεία της αποθεραπείας του απ’ τη θλάση στον προσαγωγό δεν επιτρέπει αισιοδοξία πως θα ‘ναι έτοιμος την επόμενη βδομάδα, ο προπονητής αποφάσισε να τον αφήσει έξω από τις επιλογές του.

Έτσι, ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής θα αναζητήσει αντικαταστάτη του για να συμπληρώσει την 25αδα του όπως τονίζεται. Και μία από τις προφανείς επιλογές μεσοεπιθετικών στην εθνική είναι και ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ, ο οποίος αρχικά έχει μείνει εκτός επιλογών για τα δύο παιχνίδια της Ελλάδας στα προκριματικά του EURO 2016.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X