Ένα στην αρχή, ένα στο τέλος (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

batistaΣτις αρχές της δεκαετίας του ’90, η ΑΕΚ ετοίμαζε την κυριαρχία της εντός και εκτός συνόρων. Οι σπουδαίες μεταγραφικές προσθήκες των Αλεξανδρή, Δημητριάδη και Σαμπανάντζοβιτς, αλλά κυρίως το ομοιογενές σύνολο που είχε σχηματίσει με δουλειά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν έτοιμα για την καθιέρωση. Εκείνη τη χρονιά, η Ενωση πήρε το πρωτάθλημα και έφτασε ως τους 16 του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Μία μέρα σαν σήμερα του 1991, η ΑΕΚ υποδέχθηκε την αλβανική Βλάζνια στη ρεβάνς του πρώτου γύρου της διοργάνωσης. Η νίκη στην Αλβανία με 1-0, έστω και με τριτοκοσμικές συνθήκες που έμειναν για πάντα χαραγμένες στα μέλη της αποστολής, είχαν κάνει τη μισή δουλειά. Την άλλη μισή την ολοκλήρωσαν οι «κιτρινόμαυροι» στη Φιλαδέλφεια, δίχως να ιδρώσουν και πολύ.

Το γρήγορο γκολ (γκολάρα για την ακρίβεια) του Παύλου Παπαϊωάννου δεν άφησε καμία αμφιβολία για το ποιος θα έπαιρνε την πρόκριση. Η ΑΕΚ έκανε συντήρηση, δεν εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες της, οι Αλβανοί έχασαν απίστευτες φάσεις και τελικά ήρθε στο φινάλε του «Γκούλιτ των φτωχών», Ντανιέλ Μπατίστα έκαναν όλη τη δουλειά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”ftrZeusgtf4″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X