Το κλειστό της Ζωφριάς σαν λύση, βλέπουν στην ΑΕΚ για το γυναικείο βόλεϊ

Ξανά στο προσκήνιο η Ζωφριά για έδρα της ομάδας μπάσκετ τη νέα σεζόν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zofria basket kosmosΑπό το enwsi.gr έχετε ενημερωθεί για τις προσπάθειες που γίνονται το τελευταίο διάστημα από την διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί νέα «στέγη» για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. Προσπάθειες που πάντως μέχρι σήμερα δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι που έχει σαν συνέπεια το τμήμα να κάνει προπονήσεις στο κλειστό της ΦΕΑ, ενώ σε όλα τα φιλικά παιχνίδια έχει αγωνιστεί μακριά από το «σπίτι» της.

Το τελευταίο διάστημα πάντως έχουν ενταθεί οι επαφές με φορείς για να μπορέσει να βρεθεί μια λύση. Και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, τις προηγούμενες ημέρες έγινε κρούση για το κλειστό της Ζωφριάς, γήπεδο που χρησιμοποίησε πέρυσι η ομάδα μπάσκετ.

Είναι αλήθεια ότι το συγκεκριμένο γήπεδο αποτελεί μια ακόμα εναλλακτική επιλογή μετά από αυτό του Σπόρτινγκ, αλλά από την στιγμή που λύση δεν έχει βρεθεί ακόμα με τον Ιωνικό, οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής τρέχουν και δεν φτάνουν.

Για το κλειστό της Ζωφριάς υπάρχει ένα πλεονέκτημα. Νέος Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου είναι ο  Χρήστος Παππούς, γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ συζητούν για αυτή την περίπτωση, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα εξέλιξη.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X