Αλλάζει εντελώς το πρόγραμμα αλλά και το κλίμα στο προπονητικό κεντρο στα Σπάτα

Τι είδαν τα μάτια μου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

proponisi spata προπόνηση ΑΕΚ ΣπάταΦεύγοντας από τα Σπάτα χθες νωρίς το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήξεραν πως έχουν μπροστά τους το Σάββατο ένα φιλικό με τον Πιερικό και δεν ήξεραν με σιγουριά πότε θα είχαν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Σήμερα το πρωί όμως, οι «κιτρινόμαυροι» θα πάνε στο προπονητικό κέντρο με το ταξίδι στην Κατερίνη να έχει μετατεθεί και έχοντας ως δεδομένη πλέον την 12η του Οκτώβρη ως μέρα έναρξης της Φουτμπολ Λιγκ. Και αν για το πρώτο λόγος ενθουσιασμού δεν υπάρχει (μάλλον έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δεν είναι και ότι καλύτερο) αλλά το δεύτερο είναι ικανό να φτιάξει ψυχολογία αλλά και κλίμα. Είναι γεγονός πως τόσο η παρατεταμένη προετοιμασία, οσο και αυτή η αβεβαιότητα για την ημερομηνία που θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα, είχε κουράσει τους ποδοσφαιριστές. Και φυσικά προβλημάτιζε τον Δέλλα και τους συνεργάτες του. Τώρα πλέον υπάρχει συγκεκριμένος στόχος και ως προς την ημερομηνία. Κάτι που δεδομένα θα αλλάξει και το κλίμα, αλλά και την ψυχολογία στα Σπάτα, καθώς όλοι ανυπομονούν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν βλέπουν την ώρα για να μπουν στην μάχη.

Φυσικά θα αλλάξει και το πρόγραμμα της δουλειάς. Απομένουν πλέον δέκα μέρες μέχρι και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα θα πρέπει να είναι πανέτοιμη για το πρώτο ματς. Και το πρόγραμμα των προπονήσεων και της δουλειάς, θα διαμορφωθεί και θα προσαρμοστεί πάνω σ’ αυτό το δεδομένο, για τις επόμενες δέκα μέρες. Βεβαίως υπάρχει και ενδιάμεσα το φιλικό με τον Πιερικό, το οποίο πλέον με δεδομένη την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την άλλη Κυριακή, θα χρίζει ειδικής διαχείρισης.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X