Σαν "σίφουνας" πέρασε η ΑΕΚ απο το Μαρκόπουλο, νίκη ψυχολογίας με 3-1 σετ

Σαν "σίφουνας" πέρασε η ΑΕΚ απο το Μαρκόπουλο, νίκη ψυχολογίας με 3-1 σετ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

markopoulo-aek4Στο πιο δύσκολο φιλικό παιχνίδι της, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, πέρασε σαν σίφουνας από το Μαρκόπουλο κερδίζοντας με 3-1 σετ. Μπορεί η αναμέτρηση να είχε φιλικό χαρακτήρα, αλλά τα κορίτσια του Μανώλη Ρουμελιώτη έδειξαν ότι βαδίζουν σε σωστό δρόμο, παρουσιάζοντας ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.  Το Μαρκόπουλο αγωνίστηκε με την βασική ομάδα, έχοντας και τις τρεις ξένες στη διάθεση του.

Το ματς

Στο πρώτο σετ το Μαρκόπουλο μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα, πήρε κεφάλι στο σκορ, με την διαφορά να ανεβαίνει στο +4 (10-6), το οποίο ουσιαστικά δεν έχασε ποτέ μέχρι το τέλος. Ο Μανώλης Ρουμελιώτης ξεκίνησε το παιχνίδι με την βασική επτάδα, ωστόσο στο 18-14 ξεκίνησε να βάζει τις μικρές που είχε μαζί του (Φάκη, Σκαρλάτου, Πατέλη, Ρίζου). Το Μαρκόπουλο επικράτησε σχετικά εύκολα με 25-17, έχοντας και τις τρεις ξένες στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο σετ πάντως η ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε μετά από εξαιρετική εμφάνιση να ισοφαρίσει. Το ρευστό 6-8 έγινε 6-11 και 7-12, ενώ στην συνέχεια οι κιτρινόμαυρες ανέβασαν την απόδοση τους, «χτίζοντας» διαφορά πέντε πόντων (13-18). Το προβάδισμα διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος με την ΑΕΚ να παίρνει το σετ με 19-25.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα για την ΑΕΚ και στο 3ο σετ. Η ομάδα του Ρουμελιώτη προηγήθηκε με τέσσερις πόντους διαφορά (2-6) και 4-8, ωστόσο το Μαρκόπουλο βρήκε τον τρόπο να μειώσει σε 12-13, ενώ ισοφάρισε σε 13-13.

Το Μαρκόπουλο έκανε στη συνέχεια μεγάλη ανατροπή και προηγήθηκε 16-14, με την ΑΕΚ να βγάζει αρκετές αδυναμίες στο παρκέ, αλλά και σημάδια κούρασης. Ωστόσο αντέδρασε και πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, με 17-19 και λίγο αργότερα το μετέτρεψε σε 18-24, δείχνοντας αντίδραση σε καίριο σημείο του ματς. Το σετ πήγε και σε «κιτρινόμαυρα» χέρια με 19-25. Πρωταγωνίστριες στην ανατροπή της Ένωσης η Ιβάνοβα και η Κατσαντώνη.

Και στο 4ο σετ η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή. Ο Μανώλης Ρουμελιώτης χρησιμοποίησε την βασική επτάδα και είδε τις αθλήτριες του να παρουσιάζουν και πάλι εξαιρετική εικόνα. Η Ένωση προηγήθηκε 7-11 και 10-16 και απέδειξε ότι ήταν και πάλι αφεντικό του ματς.

Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα (13-18, 15-21, 16-24) μέχρι και το τέλος. Το τελικό 17-25 και η νίκη με 3-1 σετ, απέδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η ΑΕΚ βαδίζει στον σωστό δρόμο, έχοντας «χτίσει» ένα ρόστερ ανταγωνιστικό.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X