Την Τρίτη θα γίνει τελικά το φιλικό με τον Πιερικό στην Κατερίνη ως πρόβα τζενεράλε

Λαμπρόπουλος: «Υπάρχει ψυχολογική κόπωση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

labropoulos-anakoglou-dounis-λαμπροπουλος-ανακογλου-ντουνηςΑν και πέρασε από πολλά κύματα, τελικά το φιλικό της ΑΕΚ με τον Πιερικό στην Κατερίνη θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Όπως γνωστοποιήθηκε από την ομάδα της Πιερίας, αυτό θα γίνει την προσεχή Τρίτη (6/10) με ώρα έναρξης τις 4. «Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ύστερα από την υπουργική απόφαση με την οποία αναβάλλονται όλοι οι αγώνες μέχρι την 06/10/2014 και ύστερα από συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει οτι ο φιλικός αγώνας ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Τρίτη 07/10/2014 και ώρα 16:00 στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Η προπώληση εισιτήριων συνεχίζεται κανονικά».

Η ΑΕΚ ήθελε ένα παιχνίδι που θα ήταν πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και διατηρεί καλές επαφές με τον Πιερικό. Οι Κατερινιώτες θα είχαν μεγάλο πρόβλημα, καθώς έχουν κάνει ήδη σημαντική προπώληση εισιτηρίων, ενώ υπήρχε και προσδοκία για σημαντικά έσοδα. Με δεδομένο πως στην Κατερίνη υπάρχει πολύ σημαντικός πυρήνας οπαδών της ΑΕΚ, η ΠΑΕ αποφάσισε να ταξιδέψει η ομάδα στην Κατερίνη. Αλλωστε, θα έχει χρόνο ξεκούρασης μέχρι την πρεμιέρα, καθώς το ματς με τον Παναιγιάλειο θα οριστεί πιθανότατα για την Κυριακή (12/10).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X