Ανεβάζει στροφές ο Μπρέσεβιτς και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σε φουλ ρυθμούς δουλειάς

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bresevicΟ Κροάτης επιθετικός ακολούθησε για μια ακόμα μέρα κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και όλα δείχνουν ότι πλησιάζει η στιγμή που θα τον έχει ξανά στα πλάνα του ο Τραϊανός Δέλλας για τη γραμμή κρούσης.

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς δείχνει από μέρα σε μέρα ότι ανεβάζει όλο και περισσότερο …στροφές στην προπόνηση, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τόσο τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, όσο και αυτούς τους ιατρικού επιτελείου. Ο Δέλλας τον περιμένει πως και πως για να αυξηθούν οι επιλογές του στην επίθεση και δεν αποκλείεται να είναι κανονικά στην αποστολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναιγιάλειο το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους παίκτες που εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Βασίλης Τσεβάς συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα προπόνησης και παραμένει άγνωστο το πότε θα τεθούν στη διάθεση του Δέλλα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X