Φτάνει η νέα φανέλα και παρουσιάζεται επίσημα από την ΑΕΚ πριν την πρεμιέρα

Θα... θυμίζει Ντόρτμουντ η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

fanelaΤα προηγούμενα χρόνια οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συνήθιζαν να …αποκαλύπτουν την εμφάνιση της νέας σεζόν σε ένα από τα πιο “δυνατά” εντός έδρας φιλικά προετοιμασίας, έτσι ώστε να την απολαύσει και ο κόσμος πριν τα επίσημα παιχνίδια. Φέτος η Puma μάλλον …παίζει με τα νεύρα των ανθρώπων της ομάδας, αφού ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει παραδώσει το αθλητικό υλικό της σεζόν στους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες οι άνθρωποι του δικεφάλου περιμένουν από μέρα σε μέρα τη νέα φανέλα της ομάδας, καθώς και όλο το αθλητικό υλικό (φόρμες, μπλούζες προπόνησης κλπ) και έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην επίσημη παρουσίασή του με την πρώτη ευκαιρία.

Αυτό που επιθυμούν είναι να προλάβουν την έναρξη του πρωταθλήματος για να γνωρίζει ο κόσμος πως ακριβώς είναι η νέα φανέλα και φυσικά για να μπορέσουν άμεσα να αρχίσουν τη διαδικασία προώθησης των προϊόντων μέσω του επίσημου καταστήματος της ΠΑΕ. Όλα δείχνουν πάντως ότι φτάνει η στιγμή που οι ποδοσφαιριστές θα φορέσουν τη νέα εμφάνιση, αν και είναι αλήθεια ότι φέτος έχει ξεπεραστεί κάθε προηγούμενο …ρεκόρ καθυστέρησης από πλευράς της χορηγού εταιρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X